Grups

La Masia Restaurant Can Pau Torrents es troba situada a Sant Joan Despí, (Barcelona).

Els nostres amplis salons , l’assolellada terrassa i l’esplèndid jardí són un marc ideal per a la trobada de grups per a un bon dinar o sopar. Si a tot això, li sumem la nostra cuina típica catalana i excel·lent servei i entorn ens converteix en el restaurant ideal per a les celebracions de grup.

Som una referència com a restaurant per a grups prop de Barcelona i posem a la teva disposició una variada oferta de menús i preus per celebrar esdeveniments.

Podeu venir en qualsevol moment, bé sigui per dinar o sopar durant els caps de setmana. Disposem d’un formulari de contacte per gestionar les reserves, tindràs una resposta ràpida a les teves preguntes.

A Can Pau Torrents teniu on triar un menú per a grups a uns preus ajustats per seguir mantenint l’alta qualitat dels nostres productes i oferir tota la nostra experiència perquè us sentiu com a casa, en un ambient confortable, amb un servei acurat i amb un resultat final ple de satisfacció.

La nostra Masia es troba en un lloc privilegiat per la seva història, de fàcil accés, amb pàrquing propi a menys de 10 minuts de Barcelona

Comparteix això a les teves xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest