Jardí

Una part de l’herència que ens va deixar Jaume Salvador i Pedrol quan en 1723 va fundar el primer Jardí Botànic d’Espanya, va ser el que en l’actualitat és el jardí de la nostra Masia Restaurant Can Pau Torrents.

Des dels nostres inicis gastronòmics, ha estat molt present el conservar, cuidar i donar vida a la naturalesa que ens envolta i que forma part de la nostra essència, sent fonamental per gaudir dels productes naturals.

Necessitem al nostre Jardí, de la seva bellesa natural, de les seves aromes a espígol, romaní, pi, de l’olor a gespa tallada, del so dels nostres ocells.

És la plena fusió i compenetració de la bellesa que ens envolta amb els nostres sentits. Podrem veure un entorn verd, sentir el cant d’una cadernera, degustar els nostres plats i gaudir de l’entorn.

Vine a dinar o a sopar, trobaràs molt més, apreciaràs la naturalesa que hem conservat al llarg dels anys. Volem compartir-ho amb tu i que la teva visita estigui plena de satisfacció.

No es pot demanar més, portem totes les experiències a la màxima expressió perquè puguis gaudir de la Masia Restaurant Can Pau Torrents i del seu jardí amb història.

Comparteix això a les teves xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest