…De l´hort i Suggeriments

Aquest és el moment de la naturalesa, dels productes de la terra, dels sabors frescos, de la proximitat,  en definitiva, de les verdures de l’horta i els arrossos.

A la Masia Restaurant Can Pau Torrents vigilem que arribin al plat els ingredients de la nostra cuina en òptimes condicions i que els nostres plats típics catalans, estiguin basats en la cuina mediterrània. Les amanides, les verdures i els arrossos combinats d’una manera senzilla i assaonada amb detalls que els fan sublims.

Amanides de l’hort, collides el mateix dia, la nostra lasanya de verdures i espàrrecs de marge i gratinats amb parmesà. Per als amants de la varietat, la combinació d’amanides amb formatge brie calent i vinagreta de gerd i l’aromàtic tomàquet del Maresme de temporada amb ventresca de tonyina.

I no us perdeu els nostres arrossos, delícia suprema amb gambes, escamarlans, cloïsses i sèpia i amb la seva versió exquisida de l’arrossejat de fideus.

A la Masia Restaurant Can Pau Torrents estem per recomanar-te el millor entrant, amanida o arròs. Amb nosaltres triaràs bé i degustaràs ja d’inici els sabors de les verdures de l’horta Mediterrània.

Comparteix això a les teves xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest