Entorn

La Masia Restaurant Can Pau Torrents es troba en un entorn que val la pena conèixer i visitar a tan sols 10 minuts de Barcelona!

Tens moltes opcions, pots visitar llocs fins ara probablement desconeguts i que et permetran descobrir el nostre patrimoni. Després podràs relaxar-te en la nostra terrassajardí i degustar els nostres productes d’alta qualitat.

Et proposem alguns suggeriments:

A la nostra ciutat, Sant Joan Despí i a prop, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat i Cornellà de Llobregat, alberguen joies arquitectòniques, culturals i també esportives.

Sant Joan Despí convida a passejar, a conèixer els seus parcs, el seu patrimoni arquitectònic modernista amb obres destacades de Josep Maria Jujol i Gibert, deixeble d’Antoni Gaudí, amb edificacions com la Masia “Can Negre” i la casa “Torre de la Creu”, on es coneix l’ambient de l’època de la burgesia catalana. Des de 1986 es troba la seu central dels estudis de Televisió de Catalunya i en 2006 es va inaugurar la Ciutat Esportiva del FC Barcelona amb la seva famosa Masia, prestigiosa “pedrera” de futbolistes.

Sant Feliu de Llobregat, és actualment la “Ciutat de la Roses”, on se celebra anualment un concurs internacional. Durant la segona república la seva denominació va ser “Roses del Llobregat”. També amb un passat modernista amb edificacions de la indústria tèxtil. Seu des de 2004 d’un nou bisbat, compta amb la catedral de Sant Llorenç que és la més jove de Catalunya, construïda en 1946.

Sant Just Desvern, és la Casa de Cultura, Can Ginesta, el seu edifici modernista més emblemàtic. La muntanya “Penya del Moro”, compte en el cim amb una torre medieval i on es pot albirar una panoràmica excel·lent del parc natural de Collserola (el més important de la ciutat de Barcelona). També alberga com a edifici destacat d’habitatges, el Walden obra del famós Ricardo Bofill i Levi, exponent de l’arquitectura moderna.

Esplugues de Llobregat lligada a la producció de ceràmica i que compta amb dos museus, “Museu Can Tinturé” i “Museu Ceràmica La Rajoleta”. Destaca el Monestir de Monsió, amb un bellíssim claustre gòtic del segle XIV.

Cornellà de Llobregat, és la ciutat de la comarca amb un passat industrial més important i exemple d’això, el Museu de les Aigües. Els monuments més significatius són El Castell (1204), el Palau de Can Mercader (S.XIX), una gran quantitat de Masies, moltes d’elles molt bé conservades, edificis modernistes i noucentistas, etc. Des de l’any 2009 es troba en el seu terme municipal juntament amb el del Prat de Llobregat, les instal·lacions de l’estadi del RCD Espanyol de Barcelona.

Anima’t a conèixer-nos de prop.

Comparteix això a les teves xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest