Terrassa

És fàcil trobar un restaurant amb terrassa i jardí a la gran ciutat, no obstant això no ho és tant poder gaudir d’un entorn serè i envoltat de naturalesa a pocs minuts d’una ciutat cosmopolita i bulliciosa. Una excel·lent opció a l’entorn de Barcelona.

Deixa que t’expliquem el nostre secret:
A Can Pau Torrents canviem el fum dels cotxes tan habitual en altres restaurants amb terrassa de Barcelona per aromes suggeridores, com l’espígol, el romaní o l’olor de pi. I a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat.

Això no és suficient? Doncs hi ha més:

A casa nostra podràs dinar i sopar al aire lliure en un ambient acollidor, confortable i tranquil. Mentrestant, els teus petits podran jugar en el nostre jardí: verd, tranquil i segur.

Els sopars a la terrassa durant els mesos de juny a setembre es converteixen en vetllades molt especials.

La Terrassa de Masia Restaurant Can Pau Torrents t’omplirà de satisfacció, et sentiràs un privilegiat i podràs compartir moments únics. Farem tot el que estigui a la nostra mà perquè et trobis a gust, que gaudeixis del sol, la brisa o les romàntiques nits d’estiu mediterrànies. El nostre objectiu és que després de la visita, pensis que val la pena repetir.

Comparteix això a les teves xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest