Salons

Els Salons de Can Pau Torrents

Amb més de cinc segles d’història com a masia típica catalana i des de 1972 com a Masia Restaurant. Can Pau Torrents, hem anat adequant les estàncies i els nostres salons per que la visita sigui de la vostra plena satisfacció i us podeu trobar com a casa.

Tanmateix la terrassa com el jardí han mantingut la seva essència i permès la seva utilitat actual. Malgrat això, hem volgut conservar els nostres salons actuals i mantenir-los amb un ambient propi, tradicional i respectant els costums de l’última època en la qual s’utilitzaven com a habitatge.

Distribució

Actualment la masia restaurant típica catalana està distribuïda en quatre salons: a l’entrada principal amb el menjador Sant Magí i el de La Xemeneia i com a més privats El Menjador petit i El Celler.

D’altra banda l’antic celler era on s’emmagatzemava el vi de la collita de la finca. Era per a ús propi, però amb una gran acceptació entre tota la família i també molt apreciat pels seus visitants. 

Aquest menjador ocupa un espai important de la totalitat de la masia amb capacitat per 35 persones. Existeix la possibilitat de realitzar una distribució de les taules de forma imperial i llavors permet 26 comensals.

El Menjador petit

El que va ser en el seu moment el menjador familiar i que ara és El Menjador Petit va ser lloc de trobada i testimoni de moltes converses. Entorn de la seva taula es van mantenir xerrades i debats sobre la situació de l’època. Com a conseqüència tot girava al voltant del camp, el motiu per intercanviar punts de vista, novetats, notícies, etc. Era una societat rural on tots els nexes familiars estaven fortament arrelats.

Anteriorment, a l’entrar a la masia, es trobava l’estada més important, on s’oferia al visitant un espai ampli, l’entrada i la cuina. La imatge del patró dels pagesos, Sant Magí, al costat de la xemeneia era el lloc per a festes i celebracions familiars.

En poques paraules, ara tenim un espai amb capacitat per 60 persones i està dividit en dues estades amb dos noms, Sant Magí i La Xemeneia.

Doncs recorda que a Can Pau Torrents, podràs trobar la comoditat, la tranquil·litat que necessites i l’espai adequat. El teu dinar de negocis, celebració familiar, d’amics o venir a sopar amb la teva parella, a la Masia Restaurant típic Can Pau Torrents, tenim l’espai ideal perquè et sentis a gust. 

Ens encarregarem a fi que el lloc escollit compleixi les teves expectatives.

Comparteix això a les teves xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest