Salones

Els Salons de Can Pau Torrents

Con más de cinco siglos de historia como masía típica catalana y desde 1972 como Masía Restaurante. Can Pau Torrents, hemos ido adecuando las estancias y nuestros salones para que vuestra visita sea plenamente satisfactoria y os podáis sentir como en casa.

Tanmateix la terraza como el jardín han mantingut la seva essència i permès la seva utilitat actual. Malgrat això, hem volgut conservar els nostres salons actuals i mantenir-los amb un ambient propi, tradicional i respectant els costums de l’última època en la qual s’utilitzaven com a habitatge.

Distribució

Actualmente la masia restaurant típica catalana està distribuïda en quatre salons: a l’entrada principal amb el menjador Sant Magí i el de La Xemeneia i com a més privats El Menjador petit i El Celler.

D’altra banda l’antic celler era on s’emmagatzemava el vi de la collita de la finca. Era per a ús propi, però amb una gran acceptació entre tota la família i també molt apreciat pels seus visitants. 

Aquest menjador ocupa un espai important de la totalitat de la masia amb capacitat per 35 persones. Existeix la possibilitat de realitzar una distribució de les taules de forma imperial i llavors permet 26 comensals.

El Menjador petit

El que va ser en el seu moment el menjador familiar i que ara és El Menjador Petit va ser lloc de trobada i testimoni de moltes converses. Entorn de la seva taula es van mantenir xerrades i debats sobre la situació de l’època. Com a conseqüència tot girava al voltant del camp, el motiu per intercanviar punts de vista, novetats, notícies, etc. Era una societat rural on tots els nexes familiars estaven fortament arrelats.

Anteriorment, a l’entrar a la masia, es trobava l’estada més important, on s’oferia al visitant un espai ampli, l’entrada i la cuina. La imatge del patró dels pagesos, Sant Magí, al costat de la xemeneia era el lloc per a festes i celebraciones familiares.

En poques paraules, ara tenim un espai amb capacitat per 60 persones i està dividit en dues estades amb dos noms, Sant Magí i La Xemeneia.

Doncs recorda que a Can Pau Torrents, podràs trobar la comoditat, la tranquil·litat que necessites i l’espai adequat. El teu dinar de negocis, celebració familiar, d’amics o venir a sopar amb la teva parella, a la Masia Restaurant típic Can Pau Torrents, tenim l’espai ideal perquè et sentis a gust. 

Ens encarregarem a fi que el lloc escollit compleixi les teves expectatives.

Comparte esto en tus redes sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest