El nostre Restaurant està tancat ara mateix. Tornarem a obrir de: 13:00 a 15:30h.

La nostra carta

Per començar
Volem que ja des de l’inici puguis tenir la sensació de trobar en tota la seva puresa els sabors naturals de la terra, del producte elaborat per destacar el seu sabor.
Veure més...
De l´hort i Suggeriments
Aquest és el moment de la naturalesa, dels productes de la terra, dels sabors frescos, de la proximitat, en definitiva, de les verdures de l’horta i els arrossos.
Veure més
La nostra Brasa
A la nostra Masia Restaurant Can Pau Torrents arriba el moment més important, el de degustar el plat central, el que normalment serveix de referència i ens queda fixat en la memòria per més temps.
Veure més
Els Postres
Ara és el moment de la dolçor, el fred, la calor. Vénen els postres i és la manera d’acabar amb un bon sabor de boca.
Veure més

A la nostra Masia Restaurant Can Pau Torrents, oferim cuina típica catalana, amb unes característiques molt determinades. Productes d’alta qualitat, proximitat, frescos i elaborats de la manera tradicional, lentament, sense presses, al punt i cuinats al moment perquè el bon delit estigui sempre present.

La varietat i les nostres especialitats ens identifiquen des de 1972 amb una cuina que pretén treure-li el màxim no renunciant als sabors genuïns. Volem oferir-te una manera de fer cuina que et permeti descobrir nous sabors sense perdre l’essència de les nostres verdures, carns, peixos, fruites… fomentant els productes frescos de proximitat.

Per començar, els entrants ofereixen un ventall de possibilitats que van des de les amanides, verdures, el pernil ibèric fins als plats típics de la cuina catalana com la esqueixada de bacallà, caragols a la catalana, les anxoves de l’Escala i una genuïna truita de botifarra amb mongetes del ganxet.

Els arrossos i la brasa, parada obligada en un moment o un altre. La senzillesa de l’arròs ben elaborat, amb peix i marisc o la seva versió amb fideus (fideua), no deixa a ningú indiferent. La brasa, sempre amb carbó d’alzina i respectant els temps de cocció. Aquí les estrelles són el cabrit, els peus i les galtes de porc.

Esment a part mereixen els guisats i els peixos. Cassoles de fang fent “xup xup” on el temps sempre juga a favor nostre. Són elaboracions lentes, tant de carn com de peix. A la nostra carta de peixos estan presents icones de la cuina com el bacallà, el rap, el lluç i el llenguado, entre uns altres.

Per acabar, les nostres postres casolanes d’exquisida elaboració: pastissos, gelats, les nostres fruites silvestres i alguns protagonistes de la rebosteria típica, la crema catalana i el Mató de Montserrat. La carta de vins i caves amb una extensa selecció de denominacions principalment catalanes, encara que també a destacar excel·lents vins de Ribera de Duero, Ries Baixes i Rioja…

No estaria completa la nostra cuina si no fem esment als productes de temporada que permeten gaudir de tota l’essència del país, plaers que hem d’aprofitar en el seu moment oportú. La varietat de bolets com poden ser els rovellons, moixernons, ceps, etc., les faves del Baix Llobregat, les mongetes de ganxet, les carxofes del Prat, els tomàquets del Maresme i altres productes de la terra del nostre entorn.

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43