Per començar…

Volem que ja des de l’inici puguis tenir la sensació de trobar en tota la seva puresa els sabors naturals de la terra, del producte elaborat per destacar el seu sabor.

Els entrants de la nostra Masia Restaurant Can Pau Torrents estan pensats per combinar l’essència de la cuina tradicional catalana amb la fusió del producte d’alta qualitat i cura en la seva preparació.

El peix fumat, combinat amb verdura (pebrot i albergínia) rostida a foc lent amb llenya de carbó d’alzina. Aquest bacallà “en remull” amb tota la seva textura i sabor, potenciat amb paté d’olives negres. I com no, les excel·lents anxoves de l’Escala, banyades amb oli verge extra d’oliva.

La combinació del peix, del pollastre rostit amb l’arrebossat tradicional i de casa, fa dels bunyols de bacallà, els calamars a la romana i les croquetes casolanes, un entrant calent amb una consistència digna per poder començar a degustar un bon vi.

Dos clàssics suggerits com a entrant: Els cargols a la catalana amb els corresponents ingredients de rigor, picada de fruits secs, ceba confitada, pernil, llonganissa… i els ous estrellats amb pernil de gla i patates sempre casolanes.

Comparteix això a les teves xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest