Nuestra carta

catalunya
Veure la nostra carta
espanya
Ver nuestra carta
inglaterra
see our menu

En nuestra Masia Restaurant Can Pau Torrents, ofrecemos cocina típica catalanacon unas características muy determinadas. Productos de alta calidad, proximidad, frescos y elaborados de la manera tradicional, lentamente, sin prisas, en su punto y cocinados al momento para que el buen deleite esté siempre presente.

La variedad y nuestras especialidades nos identifican desde 1972 con una cocina que pretende sacarle el máximo no renunciando a los sabores genuinos. Queremos ofrecerte una manera de hacer cocina que te permita descubrir nuevos sabores sin perder la esencia de nuestras verduras, carnes, pescados, frutas… fomentando los productos frescos de proximidad.

Para comenzar, los entrants ofereixen un ventall de possibilitats que van des de les amanides, verdures, el pernil ibèric fins als plats típics de la cuina catalana com la esqueixada de bacallà, caragols a la catalana, les anxoves de l’Escala i una genuïna truita de botifarra amb mongetes del ganxet.

Els arrossos i la brasa, parada obligada en un moment o un altre. La senzillesa de l’arròs ben elaborat, amb peix i marisc o la seva versió amb fideus (fideua), no deixa a ningú indiferent. La brasa, sempre amb carbó d’alzina i respectant els temps de cocció. Aquí les estrelles són el cabrit, els peus i les galtes de porc.

Esment a part mereixen els guisats i els peixos. Cassoles de fang fent “xup xup” on el temps sempre juga a favor nostre. Són elaboracions lentes, tant de carn com de peix. A la nostra carta de peixos estan presents icones de la cuina com el bacallà, el rap, el lluç i el llenguado, entre uns altres.

Per acabar, les nostres postres casolanes d’exquisida elaboració: pastissos, gelats, les nostres fruites silvestres i alguns protagonistes de la rebosteria típica, la crema catalana y el Mató de Montserrat. La carta de vins i caves amb una extensa selecció de denominacions principalment catalanes, encara que també a destacar excel·lents vins de Ribera de Duero, Ries Baixes i Rioja…

No estaria completa la nostra cuina si no fem esment als productes de temporada que permiten disfrutar de toda la esencia del país, placeres que tenemos que aprovechar en su momento oportuno. La variedad de setas como pueden ser los robellones, moixernons, setas, etc., las habas del Baix Llobregat, las judías de aguja de gancho, las alcachofas del Prat, los tomates del Maresme y otros productos de la tierra del nostre entorn.

Comparte esto en tus redes sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest