Un peix que parla per si sol
No tots els plats emocionen. Però n’hi ha alguns que, per la seva puresa, la seva història i la manera com arriben a taula, desperten alguna cosa més enllà del gust. El turbot salvatge a la planxa que servim a Can Pau Torrents n’és un exemple clar.
Cuinat amb respecte, sense disfresses ni floritures, aquest plat deixa parlar el producte. El servim només amb un toc de sal marina, oli d’oliva verge extra i una guarnició lleugera. I sí: més d’un client ens ha dit que se li han posat els ulls brillants en tastar-lo.
L’essència del mar, sense filtres
El nostre turbot prové de pesca salvatge, seleccionat amb cura cada setmana. Això es nota des del primer mos: una carn blanca, ferma i melosa, que recull tot el sabor del mar.
El cuinem a la planxa, amb foc viu i sense presses. Això permet que la pell quedi lleugerament cruixent i l’interior, suau com la mantega. No hi ha secrets, només producte de qualitat i una tècnica acurada que respecta el seu origen.
Una emoció inesperada
Pot semblar exagerat parlar de llàgrimes per un plat tan senzill. Però quan una persona que ha crescut vora el mar, o que recorda els estius d’infància amb el seu avi pescador, tasta aquest turbot, no està menjant només peix. Està recuperant una part d’ella mateixa.
Ens ho han explicat. Amb ulls humits i un somriure sincer. Per això diem que aquest plat no emociona per la ceba, sinó per la memòria.
Un clàssic que mai falla
Per això, a Can Pau Torrents creiem en la cuina honesta. En deixar espai perquè el producte parli. El nostre turbot salvatge a la planxa és un d’aquells plats que sembla senzill, però que deixa empremta. El servim quan el mar ens ho permet, amb la qualitat que exigeix un peix així.
Si busques un restaurant prop de Barcelona on menjar turbot salvatge fresc, fet amb sensibilitat i sense artificis, t’esperem a la nostra masia.
Reserva taula i descobreix un plat que et podria emocionar més del que t’imagines.