Una bona carta de vins

Una bona carta de vins

CAVES NADAL. TRADICIÓ FAMILIAR

Amb molta freqüència quan triem un restaurant per gaudir de la seva gastronomia l’escollim en funció dels seus plats i de les seves instal·lacions, però ens oblidem d’una part important d’un bon dinar o sopar, els vins que s’ofereixen.

Una carta de vins d’un restaurant no cal que sigui extensa, però si ha de ser triada amb molta cura i també ha de ser equilibrada. Una selecció que permeti cobrir els gustos dels comensals.

A Can Pau Torrents des de sempre hem mantingut una relació excel·lent qualitat-preu. Hem estat atents a les novetats i als canvis, sense renunciar a la tradició que dins d’aquest àmbit també existeix i procurant la perfecta complementarietat amb la nostra carta.

Només amb aquests requisits, es podrà gaudir plenament dels productes de qualitat i d’un servei curós d’un bon restaurant, sigui un dinar d’empresa, un sopar íntim o una reunió familiar.

Roser i Montse Babot

Restaurant Masia Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 5 de desembre de 2014

Con mucha frecuencia cuando elegimos un restaurante para disfrutar de su gastronomía lo escogemos en función de sus platos y de sus instalaciones, pero nos olvidamos de una parte importante de una buena comida o cena, los vinos que se ofrecen.

Una carta de vinos de un restaurante no hace falta que sea extensa, pero si tiene que ser elegida con mucho cuidado y también tiene que ser equilibrada. Una selección que permita cubrir los gustos de los comensales.

En Can Pau Torrents desde siempre hemos mantenido una relación excelente calidad-precio. Hemos estado atentos a las novedades y a los cambios, sin renunciar a la tradición que dentro de este ámbito también existe y procurando la perfecta complementariedad con nuestra carta.

Sólo con estos requisitos, se podrá disfrutar plenamente de los productos de calidad y de un servicio esmerado de un buen restaurante, sea una comida de empresa, una cena íntima o una reunión familiar.

Roser y Montse Babot
Restaurant Masía Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 5 de diciembre de 2014

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43