Tornada a la “normalitat”

Tornada a la “normalitat”

TORNADA A LA “NORMALITAT”

Si pensem en setembre, ho fem també inevitablement en la tornada a la rutina. La bona vida a la platja, a la muntanya o descansant simplement a casa, ens porta a replantejar-nos una sèrie d’hàbits que hem arrelat amb força aquests dies de vacances, sent com un segon any nou!

Fer una setmana de descans o quatre, sempre ens sembla poc i es torna amb una llista de bones intencions tals com apuntar-se al gimnàs, fer dieta, organitzar-nos des del primer dia… entre moltes altres coses.

Però la veritat és que malgrat que hem de tornar a “normalitat”, hi ha costums i petits plaers que s’han de conservar, i quin millor de tots ells que continuar gaudint d’un bon àpat. Aquest no és incompatible amb una dieta sana i equilibrada i avui dia estem veient que existeixen fusions de sabors en plats que combinen salut i plaer.

Des de Can Pau Torrents volem donar-vos molta força per començar l’any escolar i tornar al treball, us acompanyem i com cada any, també nosaltres tornem amb molt bones intencions!

Us convidem a gaudir la cuina, podeu consultar la varietat dels nostres plats a la nostra carta.

Us esperem a la Masia!

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Si pensamos en septiembre, lo hacemos también inevitablemente en el retorno a la rutina. La buena vida en la playa, en la montaña o descansando simplemente en casa, nos trae a replantearnos una serie de hábitos que hemos arraigado con fuerza estos días de vacaciones, ¡siendo como un segundo año nuevo!

Hacer una semana de descanso o cuatro, siempre nos parece poco y se vuelve con una lista de buenas intenciones tales como apuntarse al gimnasio, hacer dieta, organizarnos desde el primer día… entre otras muchas cosas.

Pero bien es verdad que a pesar de que tenemos que volver a “normalidad”, hay costumbres y pequeños placeres que se tienen que conservar y qué mejor de todos ellos que continuar disfrutando de una buena comida. Este no es incompatible con una dieta sana y equilibrada y hoy en día estamos viendo que existen fusiones de sabores en platos que combinan salud y placer.

Desde Can Pau Torrents  queremos daros mucha fuerza para empezar el año escolar y volver al trabajo, os acompañamos y como cada año, también ¡nosotros volvemos con muy buenas intenciones!.

Os invitamos a disfrutar la cocina, podéis consultar la variedad de nuestros platos en nuestra carta.

Os esperamos en la Masía!

Roser y Montse Babot
Masia Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 5 de septiembre de 2016

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43