Sopar a l’aire lliure, un plaer

Sopar a l’aire lliure, un plaer

Entrada

Al juliol els dies són més llargs i tendim a fer més vida fora de les nostres llars. El millor de l’estiu són les terrasses a on es pot gaudir d’un exquisit sopar acompanyat d’un bon vi i, per descomptat, d’una bona companyia. El més probable és que al migdia busquem un lloc a l’ombra i, si pot ser, amb aire condicionat. A la nit el que ens ve de gust a l’estiu són espais oberts, frescs i envoltats de vegetació.

Cal tenir en compte que a la nit convé sopar aliments lleugers. Per exemple, consumir aliments que continguin altes quantitats d’aigua, com la fruita o les verdures, ajudaran que la calor no ens molesti tant a la nit. També és convenient avançar una mica l’hora del sopar. Sopar tard implica anar-se al llit amb l’estómac ple, la qual cosa dificulta encara més la tasca d’agafar el son en èpoques estivals en les quals la calor és molesta. Finalment, les recomanacions dels metges per a aquests dies de calor és prendre al voltant de dos litres d’aigua al dia.

Així doncs, a Can Pau Torrents tenim la combinació perfecta per a l’estiu, terrassa i sopars lleugers i saludables que ens proporcionin benestar i plaer. Disposem d’una àmplia carta amb els millors productes elaborats amb la passió del nostre equip de professionals. No dubteu a passar-vos per la Masia i acompanyar-nos en les fantàstiques nits d’estiu.

Roser i Montse Babot

Masía Restaurante Can Pau Torrents
Sant Joan Despí,  7 de juliol de 2016

En julio los días son más largos y tendemos a hacer más vida fuera de nuestros hogares. Lo mejor del verano son las terrazas en las que disfrutar de una exquisita cena acompañado de un buen vino y, por supuesto, de una buena compañía. Lo más probable es que al mediodía busquemos un lugar a la sombra y, a ser posible, con aire acondicionado. Por la noche lo que nos apetece en verano son espacios abiertos, frescos y rodeados de vegetación.

Hay que tener en cuenta que por la noche conviene cenar alimentos ligeros. Por ejemplo, consumir alimentos que contengan altas cantidades de agua, como la fruta o las verduras, ayudarán a que el calor no nos moleste tanto por la noche. También es conveniente adelantar un poco la hora de la cena. Cenar tarde implica irse a la cama con el estómago lleno, lo que dificulta todavía más la tarea de conciliar el sueño en épocas estivales en las que el calor es molesto. Por último, las recomendaciones de los médicos para estos días de calor es tomar alrededor de 2 litros de agua al día.

Así pues, en Can Pau Torrents tenemos la combinación perfecta para el verano, terraza junto a cenas ligeras y saludables que nos proporcionen bienestar y placer. Disponemos de una amplia carta con los mejores productos elaborados con la pasión de nuestro equipo de profesionales. No dudéis en pasaros por la Masía y acompañarnos en las fantásticas noches de verano.

 

Roser y Montse Babot

Masía Restaurante Can Pau Torrents
Sant Joan Despí,  7 de julio de 2016

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43