Pop a la brasa

Pop a la brasa

A Can Pau Torrents ens agrada conèixer els productes que oferim als nostres clients i per això us presentem un dels menjars més exquisits del fons marí.

El pop és un mol·lusc cefalòpode que té 8 braços o tentacles i que fa entre 40 i 60 cm, tot i que hi ha exemplars més grans. Viu en fons rocosos que tinguin forats, coves o escletxes on es pugui amagar; entre la superfície i 100 metres de fondària. S’amaga entre les escletxes de les roques del fons marí i tapa l’entrada amb pedres o closques. Es mou generalment de nit arrossegant-se per terra o nedant, tot i que no és gaire ràpid. És de color grisós o marronós, però  en cas de perill canvia de color per assemblar-se al lloc on està o llença un núvol de tinta que enterboleix l’aigua.

Can Pau Torrents ens inclinem per servir les potes de pop senceres o en trossos grossos cuits a la brasa després de bullir-los. La millor manera és fer-los a la brasa, una mica apartades del foc, perquè es vagin escalfant per dintre mentre es torra la pell i agafen un punt fumat, i a nosaltres ens agrada fer-ho amb oli fumat de farigola i romaní amb all.

Us convidem a gaudir d’aquest mol·lusc tan exquisit i fet amb tota la passió i entusiasme de la nostra cuina, o podeu consultar la varietat dels nostres plats a la nostra carta. 

Us esperem a la Masia!

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 30 de maig de 2016

En Can Pau Torrents nos gusta conocer los productos que ofrecemos a nuestros clientes y por eso os presentamos uno de las comidas más exquisitas del fondo marino.

El pulpo es un molusco cefalópodo que tiene 8 brazos o tentáculos y que mide entre 40 y 60 cm, a pesar de que hay ejemplares más grandes. Vive en fondos rocosos que tengan agujeros, cuevas o rendijas donde se pueda esconder; a 100 metros de profundidad desde la superficie. Se esconde entre las rendijas de las rocas del fondo marino y tapa la entrada con piedras o caparazones. Se mueve generalmente por la noche arrastrándose por tierra o nadando a pesar de no ser muy rápido. Es de color gris o marrón, pero en caso de peligro cambia de color para asemejarse al lugar donde se encuentra o tira una nube de tinta que enturbia el agua.

En Can Pau Torrents nos decantamos por servir las patas de pulpo enteras o en trozos grandes cocidas a la brasa después de ser hervidas. La mejor manera es hacerlas a la brasa, un poco apartadas del fuego para  que se vayan calentando por dentro mientras se tuesta la piel y cogen un punto ahumado. A nosotros nos gusta hacerlo con aceite ahumado de tomillo y romero con ajo.

Os invitamos a disfrutar de este molusco tan exquisito, hecho con toda la pasión y entusiasmo de nuestra cocina. Podéis consultar la variedad de nuestros platos en nuestra carta.

Os esperamos en la Masía!

 

Roser y Montse Babot

Masía Restaurante Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 30 de mayo de 2016

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43