Les postres de Can Pau Torrents

Les postres de Can Pau Torrents

Les postres, aquest gran oblidat

Amb freqüència, quan mengem en un restaurant, li donem més importància al menjar en si que a les postres, encara que també sigui part del menjar.

Ens asseiem en la taula i decidim que opció ens agrada més de la carta, carns, peixos… mirem de reüll altres taules per a veure que estan menjant per si té bona pinta i demanar el mateix, preguntem als nostres companys que demanaran i li donem voltes i més tornades abans de triar.

No obstant això, quan hem de decidir les postres…. no li donem tanta importància.

Què ha passat perquè les postres hagin deixat de ser la part més important del menjar?

Recordes quan eres nen? A mi, els dissabtes els meus pares em portaven a la pastisseria i em tornava boig mirant en l’aparador, tots aquells dolços que tant m’agradaven i tenia que tries només un: els pals de nata, el pastís de poma, la rebosteria i si hi havia una diada pròxima, ni t´explico…

Poques coses em feien tan feliç com això, i ara que ja tinc una edat sembla que hagi perdut la il·lusió per aquests petits plaers.

Et succeeix el mateix a tu?

Sembla que la pastisseria artesana d’abans era més variada, i que avui dia les postres no són tan cuidats ni tan innovadors, és possible que en alguns establiments no presten l’atenció necessària a les postres i ens ofereixen elaboracions industrials que no són massa apetibles.

Saps una cosa? Crec que en part tots tenim una mica de culpa, ens preocupem tant per la salut i per no afegir ni una caloria de més, que oblidem els veritables plaers. 

Que bonic seria tornar a la infància, encara que fos només durant uns minuts recordant aquests sabors que ens feien tan feliços.

No sé si he fet que recordis moments feliços de la teva infància, si és així m’alegro.

Només et demano una cosa, quan vinguis a menjar a la nostra casa (i teva també) dedica-li una mica més de temps a la secció de postres, encara que no ho creguis continuem elaborant les nostres postres de la mateixa forma que es feien quan eres nen.

Fes un cop d´ull a la nostra secció de postres per anar fent boca.

Mira Les Postres De Can Pau Torrents

Tenim molts mes, però has de venir i tastarlos

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43