La xocolata

La xocolata

La xocolata

Una de les parts més importants d’un menjar és sens dubte les postres. Hi ha mil tipus, sabors i textures però des de Can Pau Torrents ens agrada que us aneu animats i amb més energia, i és per aquest motiu destaquem els deliciosos postres elaborades amb xocolata.

La llavor del cacau és la base per l’elaboració de la xocolata. Els seus orígens se situen a les terres tropicals de l’Amèrica del sud. A partir dels seus derivats i barrejats amb sucre, s’obtenen els diferents tipus d’aquest dolç menjar. El cacau s’ha catalogat des de la seva existència  com un aliment curatiu o afrodisíac.

Els científics han demostrat que la xocolata té substàncies que milloren l’estat d’ànim amb propietats antidepressives i estudis realitzats per la universitat de Harvard, als Estats Units, demostren que igual que el vi, conté amb  fenols antioxidants que protegeixen a l’organisme de malalties cardiovasculars.

La xocolata se serveix per a tots els gustos: per als clàssics, trobem les magdalenes o pastís de xocolata, per als suaus, mousse de xocolata i nata, per als intensos, brownie de xocolata, per als exquisits, suflé gelat de xocolata, per als que els agrada la fusió, creps amb xocolata i maduixes, per als sofisticats, trufes de xocolata i per als amants de tots els xocolates el pastís de tres xocolates!

A Can Pau Torrents per la nostra tradició, ens encanta poder compartir amb vosaltres un moment únic, sigui quin sigui el seu estil!

 

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 29 setembre de 2015

Una de las partes más importantes de una comida es sin duda el postre. Hay mil tipos, sabores y texturas pero desde Can Pau Torrents nos gusta que os vayáis animados y con más energía, y por este motivo queremos mencionar los deliciosos postres elaborados con chocolate.

La base de la elaboracióndel chocolate es la semilla del cacao. Sus orígenes se sitúan en las tierras tropicales de América del sur. A partir de su mezcla con azúcar y sus derivados se obtienen los diferentes tipos de este dulce placer. Desde su existencia, el cacao se ha catalogado como un alimento curativo o afrodisíaco.

Los científicos han demostrado que el chocolate tiene sustancias que mejoran el estado de ánimo, conteniendo propiedades antidepresivas. Así mismo, estudios realizados por la Universidad de Harvard, en Estados Unidos, demuestran que al igual que el vino, contiene  fenoles antioxidantes que protegen al organismo de enfermedades cardiovasculares.

El chocolate se presenta para todo tipo de gustos: para los clásicos encontramos las magdalenas o pasteles de chocolate; para los suaves, mousse de chocolate y nata; para los intensos, brownie de chocolate; para los exquisitos, soufflé helado de chocolate; para los que les gusta la fusión, creps con chocolate y fresas; para los sofisticados, trufas de chocolate y para los amantes de todos los chocolates el pastel de tres chocolates!

En Can Pau Torrents por nuestra tradición, nos encanta poder compartir con vosotros momentos únicos, sea cual sea tu estilo!

 

Roser y Montse Babot

Masía Restaurante Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 29 de septiembre de 2015

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43