La importància de la confidencialitat en els dinars d’empresa

La importància de la confidencialitat en els dinars d’empresa

LA IMPORTÀNCIA DE LA CONFIDENCIALITAT EN ELS DINARS D’EMPRESA

Des de segles passats i a diferents cultures s’ha relacionat el dinar com a moment de reunió o transit d’idees. Són moltes les empreses que opten per tancar tractes, fer balanç d’empresa o exposar projectes en l’espai de dinar, fent present i futur.

És per aquest motiu que a Can Pau Torrents  garantim a la nostra Masia-Restaurant un ambient ben condicionat i còmode. Disposem d’una carta extensa i variada  per tot tipus de gustos i sempre amb producte de qualitat.

També ens encarreguem de donar un tracte proper i a la mateixa hora respectuós i professional, ja que entenem que tots els temes que es tracten són confidencials i cal saber marcar la distància que el client necessiti. És per aquest motiu que oferim la possibilitat  a grups d’empresa que es volen reunir a Can Pau Torrents, en dies laborables, disposar d’una sala en exclusiva per tenir aquesta intimitat de la qual parlem.

Com a últim punt a senyalar, recordar-vos que tenim una fantàstica terrassa on podeu prendre el que us vingui de gust abans de dinar, o fer un cafè després de dinar, a l’aire lliure per acabar d’exposar idees. També disposem de pàrquing privat que us permetrà no preocupar-vos de buscar aparcament.

Si voleu gaudir d’un dinar d’empresa en un entorn natural molt agradable, us convidem a provar la nostra cuina. Podeu consultar la varietat dels nostres plats a la nostra carta i reservar directament al nostre web.

Us esperem a la Masia!

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 25 de gener de 2018

Desde hace siglos y en diferentes culturas se ha relacionado la comida como un momento de reunión o transito de ideas. Son muchas las empresas que optan cerrar tratos, hacer balance de empresa o exponer proyectos en el espacio de comer, haciendo presente y futuro.

Es por este motivo que en Can Pau Torrents garantizamos en nuestra Masía-Restaurante un ambiente muy confortable y cómodo. Disponemos de una carta extensa y variada para todo tipo de gustos y siempre con producto de calidad.

También nos encargamos de dar un trato cercano y al mismo tiempo respetuoso y profesional, ya que que entendemos que todos los temas que se tratan son confidenciales y hay que saber marcar la distancia que el cliente necesite. Es por este motivo que ofrecemos la posibilidad a grupos de empresa que se quieren reunir en Can Pau Torrents, en días laborables, de disponer de una sala en exclusiva para tener esta intimidad de la cual hablamos.

Como último punto a señalar, recordaros que tenemos una fantástica terraza donde podéis tomar lo que os apetezca antes de comer, o hacer un café después de la comida, al aire libre para acabar de exponer ideas. También disponemos de parking privado que os permitirá no preocuparos de buscar aparcamiento.

Si queréis disfrutar de una comida de empresa en un entorno natural muy agradable, os invitamos a probar nuestra cocina. Podéis consultar la variedad de nuestros platos de nuestra carta y reservar directamente en nuestra web.

¡Os esperamos en la Masía!

Roser y Montse Babot

Masía Restaurante Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 25 de enero de 2018

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43