Excel·lent vi blanc “White 2012” Heretat Mont Rubí

Excel·lent vi blanc “White 2012” Heretat Mont Rubí

Excel·lent vi blanc “White 2012” Heretat Mont Rubí

Des de sempre a Can Pau Torrents hem seleccionat els nostres vins i caves amb molta cura. Una tria amb una presència important de productes catalans, però també amb aportacions de valors d’altres denominacions d’orígens.

Uns dels nostres vins de referència és el White 2012 HRM de la finca de l’Heretat Mont Rubí, amb un celler del S.XIX situat al poble de Font Rubí, comarca de l’Alt Penedès. Amb una mono-varietat de xarel·lo de ceps plantats en sòls poc productius, calcaris sorrencs, a la part alta de la comarca. Jove, afruitat, en nas es presenta com molt perfumat, potent, amb records d’herbes aromàtiques com el fonoll verd. Gran protagonisme de la fruita varietal fresca, poma verda, pera, pinya tropical, amb notes de flors blanques com el gessamí. Marcat final amb un deixo vegetal molt agradable, molt fresc i amb lleugeres notes minerals.

A l’Heretat Mont Rubí destaquen per la creació de vins innovadors, exclusius amb produccions limitades. Pioners en l’elaboració de vins negres amb la varietat sumoll, varietat autòctona de la comarca i que avui en dia queden menys de 100 hectàrees amb aquesta varietat de ceps. Sempre és un bon moment per obrir una ampolla del White 2012 HMR, ben fresc per gaudir del paladar, acompanyat amb alguns dels nostres plats.

Us suggerim aquest vi, creiem que serà un grat descobriment pels que encara no l’heu tastat i esperem coincidir en la qualitat i exquisidesa del White 2012 HMR.

Bona diada de Sant Jordi !!!

Roser i Montse Babot, Sant Joan Despí, 23 d’abril de 2014

Desde siempre en Can Pau Torrents hemos seleccionado nuestros vinos y cavas con mucho esmero. Una elección con una presencia importante de productos catalanes, pero también con aportaciones de valor de otras denominaciones de orígenes.

Unos de nuestros vinos de referencia es el White 2012 HRM de la finca de Heretat Mont Rubí, con una bodega del S.XIX situada en el pueblo de Font Rubí, comarca del Alt Penedès. Con una mono-variedad de xarel•lo de cepas plantadas en suelos poco productivos, calcáreos- arenosos, en lo alto de la comarca. Joven, afrutado, en nariz se presenta como muy perfumado, potente, con recuerdos de hierbas aromáticas como el hinojo verde. Gran protagonismo de la fruta variedad fresca, manzana verde, pera, piña tropical, con notas de flores blancas como el jazmín. Marcado final con uno dejo vegetal muy agradable, muy fresco y con ligeras notas minerales.

En la Heretat Mont Rubí destacan por la creación de vinos innovadores, exclusivos con producciones limitadas. Pioneros en la elaboración de vinos tintos con la variedad sumoll, variedad autóctona de la comarca y que hoy en día quedan menos de 100 hectáreas con esta variedad de cepas.

Siempre es un buen momento para abrir una botella del White 2012 HMR, bien fresco para disfrutar del paladar, acompañado con algunos de nuestros platos.

Os recomendamos este vino, creemos que será un grato descubrimiento para los que todavía no lo habéis probado y esperamos coincidir en la calidad y exquisitez del White 2012 HMR.

¡Buena Diada de Sant Jordi!

Roser y Montse Babot, Sant Joan Despí, 23 de abril de 2014

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43