Vins del Montsant

Vins del Montsant

VINS DEL MONTSANT

Des del 2002, tenim a Catalunya una nova D.O (Denominació d’Origen) ubicada a la Serra del Montsant, dins la comarca del Priorat al sud del país. Sorgida amb força, destaca per la producció de vins d’alta qualitat. Un vi fet en un clima de contrastos, una orografia accidentada, una variabilitat de sòls, de raïms, elaborat amb uns processos amb cura i a on la intervenció de les persones, els fan diferents de la resta de vins produïts al país.

Els vins negres són els més comuns, malgrat que també estan present els bancs i rosats, inclús els vins generosos (dolços, rancis i misteles).

La D.O Montsant,la gran majoria de la producció de raïm correspon a varietats negres. Destaquem la garnatxa i la carinyena (també anomenada samsó) que són les històriques del territori, per ser les que s’adapten millor a les condicions de la terra i les que transmeten la identitat d’aquesta denominació d’origen.

Respecte als vins blancs, la varietat del raïm són principalment garnatxa blanca i macabeu.

A la comarca del Montsant conviuen en l’actualitat grans cooperatives agrícoles amb bodegues particulars que en la seva majoria són de tradició familiar. Tots comparteixen el mateix objectiu, elaborar un vi de qualitat, amb entusiasme, dedicació i comandants en molts casos, per enòlegs joves formats al territori.

En Can Pau Torrentsdisposen a la nostra carta de vins  de vins de DO Montsant, tan negres (Bodegues Ediciones I-Limitadas, Celler Masroig, Portal del Montsant, Vinyes Domènech i Mas Roig)  com blancs (Celler Masroig i Vinyes Domènech).

Gaudeix de la nostra cuina acompanyada d’una selecció de vins pensats per delectar als nostres clients.

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Desde el 2002, tenemos en Cataluña una nueva D.O (Denominación de Origen) ubicada en la Sierra del Montsant en la comarca del Priorato al sur del país.

Surgida con fuerza, destaca por la producción de vinos de alta calidad. Un vino hecho en un clima de contrastes, una orografía accidentada, una variabilidad de suelos y de uvas, elaborado con unos procesos cuidadosos donde la intervención de las personas los hacen diferentes del resto de vinos producidos al país.

Los vinos tintos son los más comunes, a pesar de que también están presente los bancos y rosados, incluso los vinos generosos (dulces, rancios y misteles).

La D.O Montsant, la gran mayoría de la producción de uva corresponde a variedades negras. Destacamos la garnatxa y la carinyena (también llamada samsó) que son las históricas del territorio, para ser las que se adaptan mejor a las condiciones de la tierra y las que transmiten la identidad de esta denominación de origen.

Respecto a los vinos blancos, la variedad de la uva son principalmente garnatxa blanca y macabeu.

En la comarca del Montsant conviven en la actualidad grandes cooperativas agrícolas con bodegas particulares que en su mayoría son de tradición familiar. Todos comparten el mismo objetivo, elaborar un vino de calidad, con entusiasmo, dedicación y comandantes en muchos casos, por enólogos jóvenes formados en el territorio.

En Can Pau Torrents, disponemos en nuestra carta de vinos, vinos de DO Montsant, tanto tintos (Bodegues Ediciones I-Limitadas, Celler Masroig, Portal del Montsant, Vinyes Domènech i Mas Roig) como blancos (Celler Masroig i Vinyes Domènech).

Disfruta de nuestra cocina acompañada de una selección de vinos pensados para deleitar a nuestros clientes.

Masía Restaurant Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 3 de abril de 2017

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43