Una bona carta de vins

CAVES NADAL. TRADICIÓ FAMILIAR

Amb molta freqüència quan triem un restaurant per gaudir de la seva gastronomia l’escollim en funció dels seus plats i de les seves instal·lacions, però ens oblidem d’una part important d’un bon dinar o sopar, els vins que s’ofereixen.

Una carta de vins d’un restaurant no cal que sigui extensa, però si ha de ser triada amb molta cura i també ha de ser equilibrada. Una selecció que permeti cobrir els gustos dels comensals.

En Can Pau Torrents des de sempre hem mantingut una relació excel·lent qualitat-preu. Hem estat atents a les novetats i als canvis, sense renunciar a la tradició que dins d’aquest àmbit també existeix i procurant la perfecta complementarietat amb nuestra carta.

Només amb aquests requisits, es podrà gaudir plenament dels productes de qualitat i d’un servei curós d’un bon restaurant, sigui un dinar d’empresa, un sopar íntim o una reunió familiar.

Roser i Montse Babot

Restaurant Masia Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 5 de desembre de 2014

Con mucha frecuencia cuando elegimos un restaurante para disfrutar de su gastronomía lo escogemos en función de sus platos y de sus instalaciones, pero nos olvidamos de una parte importante de una buena comida o cena, los vinos que se ofrecen.

Una carta de vinos de un restaurante no hace falta que sea extensa, pero si tiene que ser elegida con mucho cuidado y también tiene que ser equilibrada. Una selección que permita cubrir los gustos de los comensales.

En Can Pau Torrents desde siempre hemos mantenido una relación excelente calidad-precio. Hemos estado atentos a las novedades y a los cambios, sin renunciar a la tradición que dentro de este ámbito también existe y procurando la perfecta complementariedad con nuestra carta.

Sólo con estos requisitos, se podrá disfrutar plenamente de los productos de calidad y de un servicio esmerado de un buen restaurante, sea una comida de empresa, una cena íntima o una reunión familiar.

Roser y Montse Babot
Restaurant Masía Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 5 de diciembre de 2014

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43