Un bon cafè, imprescindible per un bon dinar

Un bon cafè, imprescindible per un bon dinar

Un Bon Cafè, Imprescindible Per Un Bon Dinar

El cafè ha estat present des del S.XV quan el seu cultiu es va importar d’Amèrica. El seu consum està estès i a diferència d’altres països d’Europa, al nostre país és sens dubte el rei de les begudes calentes.

Varietats com l’Aràbiga, de procedència d’Etiòpia, possibilita aromes i densitats amb magnífiques propietats. Cal tenir en compte que hi ha factors que influeixen dins d’una mateixa procedència de cafè, com la composició de la terra, on són conreats, l’alçada, la humitat, les hores de sol, etc. Les plantes d’Aràbic viuen a alçades entre 800 i 2.000 metres i això fa que la cafeïna sigui molt baixa, d’un 1%, característica que permet una gran qualitat i que sigui altament preuat.

Al voltant d’una aromàtica tassa de cafè hi ha una feina complexa. No solament hem de fixar-nos en la qualitat del producte, sinó en les mans de qui ho dipositem. A la Masia procurem que el nostre equip conegui les propietats del cafè així com la seva preparació per així poder treure el màxim partit d’aquest apassionant producte.

És de vital importància seleccionar un cafè que estigui a l’altura dels nostres dinars, ja que ens ajuda a fer la digestió correctament, evitant molèsties gàstriques a més de ser un dels plaers més senzills però satisfactoris del dia a dia.

Per aquest motiu, a Can Pau Torrents   ens agrada acompanyar els nostres dinars amb els millors cafès de varietat Aràbiga. Com ja ens diuen Cafès SaulaL’aroma intensa i nítida i el sabor elegant i complex fan únic el nostre cafè.”

Vine a veure’ns i a gaudir de la Nuestra carta  i acompanya-ho d’un exquisit cafè elaborat amb entusiasme i il·lusió exclusivament per a tu.

 

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Sant Joan Despí,  24 de febrer de 2016

El café ha estado presente desde el S.XV cuando su cultivo se importó de América. Su consumo está extendido y a diferencia otros países de Europa, en nuestro país es sin duda el rey de las bebidas calientes.

Variedades como la Arábiga, de procedencia de Etiopía, posibilita aromas y densidades con magníficas propiedades. Hay que tener en cuenta que hay factores que influyen dentro de una misma procedencia de café, como la composición de la tierra, donde son cultivados, la altura, la humedad, las horas de sol, etc. Las plantas de Arábigo se encuentran en alturas entre 800 y 2.000 metros y esto hace que la cafeína sea muy baja, de un 1%, característica que permite una gran calidad y que sea altamente preciado.

Detrás de una aromática taza de café hay un trabajo complejo. No solamente tenemos que fijarnos en la calidad del producto, sino en las manos que lo manipulan. En la Masía procuramos que nuestro equipo conozca las propiedades del café así como su preparación para poder sacar el máximo partido de este apasionante producto.

Es de vital importancia seleccionar un café que esté a la altura de nuestras comidas, puesto que nos ayuda a hacer la digestión correctamente, evitando molestias gástricas además de ser uno de los placeres más sencillos y satisfactorios del día a día.

Por este motivo, en Can Pau Torrents  nos gusta acompañar nuestras comidas con los mejores cafés de variedad Arábiga. Cómo ya nos dicen Cafés Saula  “El aroma intenso y nítido y el sabor elegante y complejo hacen único nuestro café.”

Ven a vernos y a disfrutar de nuestra carta y acompáñalo de un exquisito café elaborado con entusiasmo e ilusión exclusivamente para ti.

Roser y Montse Babot
Masía Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 24 de febrero de 2016

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43