...Nuestra Brasa, con salsa, Guisos y Pescados

En nuestra Masia Restaurant Can Pau Torrents arriba el moment més important, el de degustar el plat central, el que normalment serveix de referència i ens queda fixat en la memòria per més temps.

Amb la nostra bona feina, amb el fiançament dels nostres productes d’alta qualitat i amb la missió d’exposar al màxim la nostra cuina. Podreu triar entre la nostra brasa, amb les variants amb salsa, els guisadets y los peixos.

La nostra cuina té consistència, juguem amb sabors, amb aromes, amb punts de cocció, amb foc lent, amb fusió de productes naturals, amb contrastos, amb tot el que signifiqui exposar al màxim el producte de qualitat de vegades acompanyat amb la frescor de l’acompanyament que ens donen la proximitat.

A les nostres brases de carbó d’alzina hi couen al seu punt just totes les nostres carns.

Si el que cerques és l’essència de les nostres carns amb el toc de la salsa feta amb cura, trobaràs el nostre entrecot amb allets o a la mostassa y el filet de vedella amb formatge de cabrales

Amb la paciència i cura que requereixen, els nostres guisadets són part de la nostra essència al llarg dels anys. Els hem volgut conservar perquè tota la seva puresa es mantingui en el temps. Hem de reivindicar-los i la nostra contribució és tenir-los molt presents i elevar-los a categoria suprema. La tendresa del fricandó de filet de vedella, la cassoleta de mongetes del ganxet, les autentiques mandonguilles casolanes amb sèpia o carxofes, els calamarsets farcits, els nostres excel·lents canelons de l’àvia i també els cargols a la catalana.

El peix fresc permet l’excel·lència de sabors i matisos com el bacallà a l’estil “Can Pau Torrents” o a la biscaïna, els calamarsets o llenguado de platja, el rap mediterrània o el salvatge a la planxa i el saborós lluç de palangre al forn.

I sempre acompanyat d’una de les especialitats de la casa, la “coca de pa de vidre” amb tomàquet.

Amb totes aquestes possibilitats, esperem satisfer al paladar més exigent. Posem cura, esforç i dedicació per millorar dia a dia.

Comparte esto en tus redes sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest