Pulpo a la brasa

Pulpo a la brasa

A Can Pau Torrents ens agrada conèixer els productes que oferim als nostres clients i per això us presentem un dels menjars més exquisits del fons marí.

El pop és un mol·lusc cefalòpode que té 8 braços o tentacles i que fa entre 40 i 60 cm, tot i que hi ha exemplars més grans. Viu en fons rocosos que tinguin forats, coves o escletxes on es pugui amagar; entre la superfície i 100 metres de fondària. S’amaga entre les escletxes de les roques del fons marí i tapa l’entrada amb pedres o closques. Es mou generalment de nit arrossegant-se per terra o nedant, tot i que no és gaire ràpid. És de color grisós o marronós, però  en cas de perill canvia de color per assemblar-se al lloc on està o llença un núvol de tinta que enterboleix l’aigua.

En Can Pau Torrents ens inclinem per servir les potes de pop senceres o en trossos grossos cuits a la brasa després de bullir-los. La millor manera és fer-los a la brasa, una mica apartades del foc, perquè es vagin escalfant per dintre mentre es torra la pell i agafen un punt fumat, i a nosaltres ens agrada fer-ho amb oli fumat de farigola i romaní amb all.

Us convidem a gaudir d’aquest mol·lusc tan exquisit i fet amb tota la passió i entusiasme de la nostra cuina, o podeu consultar la varietat dels nostres plats a la nostra carta. 

Us esperem a la Masia!

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 30 de maig de 2016

En Can Pau Torrents nos gusta conocer los productos que ofrecemos a nuestros clientes y por eso os presentamos uno de las comidas más exquisitas del fondo marino.

El pulpo es un molusco cefalópodo que tiene 8 brazos o tentáculos y que mide entre 40 y 60 cm, a pesar de que hay ejemplares más grandes. Vive en fondos rocosos que tengan agujeros, cuevas o rendijas donde se pueda esconder; a 100 metros de profundidad desde la superficie. Se esconde entre las rendijas de las rocas del fondo marino y tapa la entrada con piedras o caparazones. Se mueve generalmente por la noche arrastrándose por tierra o nadando a pesar de no ser muy rápido. Es de color gris o marrón, pero en caso de peligro cambia de color para asemejarse al lugar donde se encuentra o tira una nube de tinta que enturbia el agua.

En Can Pau Torrents nos decantamos por servir las patas de pulpo enteras o en trozos grandes cocidas a la brasa después de ser hervidas. La mejor manera es hacerlas a la brasa, un poco apartadas del fuego para  que se vayan calentando por dentro mientras se tuesta la piel y cogen un punto ahumado. A nosotros nos gusta hacerlo con aceite ahumado de tomillo y romero con ajo.

Os invitamos a disfrutar de este molusco tan exquisito, hecho con toda la pasión y entusiasmo de nuestra cocina. Podéis consultar la variedad de nuestros platos en nuestra carta.

Os esperamos en la Masía!

 

Roser y Montse Babot

Masía Restaurante Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 30 de mayo de 2016

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43