Nova etapa Restaurant Masia “Can Pau Torrents”

Nova etapa Restaurant Masia “Can Pau Torrents”

Nova etapa Restaurant Masia “Can Pau Torrents”

Una nova aventura

Iniciem aquests dies una nova etapa fins ara per nosaltres desconeguda, però a partir d’ara molt important a casa nostra. És la que fa referència a la nostra presència dins el món d’internet.

Teníem una pàgina web que servia d’aparador i recollia informació de la nostra Masia Restaurant i de la cuina tradicional i mediterrània que hem elaborat sempre des dels nostres orígens com a restaurant l’any 1972.

Era el moment de fer un pas endavant i ja al mes de setembre vam renovar tota la nostra carta, mantenint la nostra essència però incorporant nous “aires”, nous plats i com sempre amb productes d’alta qualitat i oferint un servei amable i discret. A l’octubre vam crear amb molt d’èxit la pàgina a la xarxa social Facebook i durant aquest mes també estarem a Twitter y Google+. Últimament hem treballat per crear la que serà a partir d’ara, la nostra pàgina web amb la incorporació com veieu en aquest escrit, d’un apartat de blog que servirà per fer difusió de les nostres novetats, suggeriments i en general  per donar a conèixer la nostra activitat i que serà uns dels vincles de comunicació amb els nostres clients.

Desitgem que totes aquestes novetats siguin per millorar la nostra relació amb les persones que al llarg dels anys han gaudit de casa nostra i que a partir d’ara també ho facin i d’una manera més intensa,  amb tota la informació que publicarem als nostres mitjans online.

Esperem també de la vostra participació!

Roser i Montse Babot Torrents, Sant Joan Despí, 10 de desembre de 2013 

 

Una nueva aventura

Iniciamos en estos días una nueva etapa hasta ahora para nosotros desconocida , pero a partir de ahora muy importante en nuestro país. Es la que hace referencia a nuestra presencia en el mundo de internet.

Teníamos una web que servía de escaparate y recogía información de nuestra Masía Restaurante y de la cocina tradicional y mediterránea que hemos elaborado siempre desde nuestros orígenes como restaurante en 1972 .

Era el momento de dar un paso adelante y ya en septiembre renovamos toda nuestra carta , manteniendo nuestra esencia pero incorporando nuevos ” aires ” , nuevos platos y como siempre con productos de alta calidad y ofreciendo un servicio amable y discreto. En octubre creamos con mucho éxito la página en la red social Facebook y durante este mes también estaremos en Twitter y Google + . Últimamente hemos trabajado para crear la que será a partir de ahora , nuestra página web con la incorporación como veis en este escrito , de un apartado de blog que servirá para hacer difusión de nuestras novedades , sugerencias y en general para dar a conocer nuestra actividad y que será uno de los vínculos de comunicación con nuestros clientes .

Deseamos que todas estas novedades sean para mejorar nuestra relación con las personas que a lo largo de los años han disfrutado de nuestra casa y que a partir de ahora también lo hagan y de una manera más intensa, con toda la información que publicaremos en nuestros medios online .

Esperamos también de su participación !

Roser y Montse Babot Torrents , Sant Joan Despí , 10 de diciembre de 2013

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43