Època d’oportunitats

Època d’oportunitats

Ens troben immersos en una època de canvis, necessiten noves idees i iniciatives.

La restauració al nostre país és una activitat de referència mundial i una part molt important del motor econòmic català. Hem passat uns anys difícils, però ens han servit per adequar processos, racionalitzar recursos i introduir millores en les nostres activitats.

Aquesta reinvenció no només l’hem fet al nostre sector, altres, entre els quals també són els nostres proveïdors, han aprofitat l’ocasió.
Clients que ara són més exigents, valoren l’excel•lència, la qualitat del servei i producte i que tenen al seu abast la possibilitat d’expressar la seva opinió d’una manera molt més àgil i global. Per nosaltres és tot un repte, però ens ha obert un munt de noves oportunitats i coneixements per ajustar la nostra gastronomia als gustos dels nostres clients.

Ara és el moment de tenir molt present que l’evolució constant esdevé necessària i que sense la participació de tos els integrants de la nostra activitat, inclosos els nostres clients, no seria possible aquesta millora permanent.

Volem agrair especialment a les persones que durant tants temps ens han visitat, que han opinat del que fem i particularment a tots aquests, que els últims quatre o cinc anys, heu viscut la nostra evolució i ens heu encoratjat a seguir pel camí de la millora constat amb molt d’esforç i sacrifici.

Esperem tenir sempre la vostra confiança. Gràcies.

Roser i Montse Babot
Restaurant Masia Can Pau Torrents

Sant Joan Despi, 10 de juny de 2014

Nos encontramos inmersos en una época de cambios, necesitamos de nuevas ideas e iniciativas.

La restauración en nuestro país es una actividad de referencia mundial y una parte muy importante del motor económico catalán. Hemos pasado unos años difíciles, pero nos han servido para adecuar procesos, racionalizar recursos e introducir mejoras en nuestras actividades.

Esta reinvención no sólo la hemos hecho en nuestro sector, otros, entre los cuales también están nuestros proveedores, han aprovechado la ocasión.

Clientes que ahora son más exigentes, valoran la excelencia, la calidad del servicio y producto y que tienen a su alcance la posibilidad de expresar su opinión de una manera mucho más ágil y global. Para nosotros es todo un reto, pero nos ha abierto un sinfín de nuevas oportunidades y conocimientos para adecuar nuestra gastronomía a los gustos de nuestros clientes.

Ahora es el momento de tener muy presente que la evolución constante es necesaria y que sin la participación de todos los integrantes de nuestra actividad, incluidos nuestros clientes, no sería posible esta mejora permanente.

Queremos agradecer especialmente a las personas que durante tanto tiempo nos han visitado, que hayan opinado de lo que hacemos y particularmente a todos estos, que los últimos cuatro o cinco años, habéis vivido nuestra evolución, alentándonos a seguir por el camino de la mejora constante con mucho esfuerzo y sacrificio.

Esperamos contar siempre con vuestra confianza. Gracias.

Roser y Montse Babot
Restaurant Masia Can Pau Torrents

San Juan Despi, 10 de junio de 2014

 

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43