Cuida la teva salut, beu vi

Cuida la teva salut, beu vi

Durant molts anys s’ha parlat d’una beguda alcohòlica beneficiosa per la salut en quantitats moderades: el vi. La seva història s’estén per milers d’ants i els professionals de la salut i de la investigació actual suggereixen que una copa de vi cada dia amb el dinar pot proporcionar alguna cosa més que una mica de relaxació.

Cal recordar que el vi és un suc de raïm fermentat. Durant el procés de fermentació desapareixen algunes propietats de la fruita però no totes. El raïm manté importants propietats al transformar-se en vi, com per exemple, la vitamina B, la qual intervé en el metabolisme dels greixos i dels hidrats de carboni, reduint el colesterol i millorant la circulació. El resveratrol es troba a la pell del raïm i ens aporta propietats antioxidants i vasodilatadors.

Amb tot això podrem dir que el vi en quantitats moderades conté molts beneficis cardiovasculars, produeix una acció anticoagulant, baixa la pressió arterial després del menjar en persones hipertenses, frena l’envelliment, té un efecte protector sobre la mortalitat per qualsevol causa i per últim, prendre una copa de vi dinant ens fa sentir bé perquè el nostre cervell allibera endorfines que augmenten la nostra sensació de plaer.

Això fa que quan prenem una copa de vi als menjars ens estem cuidant. Recordem que la quantitat a beure no són estàndards i per tant cal que cadascú sàpiga trobar la seva mesura d’acord amb les seves característiques i situacions personals.

Des de Can Pau Torrents  volem compartir aquest instant de salut i plaer. Us convidem a gaudir de la nostra cuina  i podeu consultar la varietat de vins a la nostra carta.

Cuida la teva salut, beu vi amb intel·ligència.

Roser i Montse Babot 

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Durante muchos años se ha hablado de una bebida alcohólica beneficiosa para la salud en cantidades moderadas: el vino. Su historia se extiende a miles de años y los profesionales de la salud e investigadores actuales sugieren que una copa de vino cada día junto a la comida puede proporcionar algo más que un poco de relajación.

Hay que recordar que el vino es zumo de uva fermentada. Durante el proceso de fermentación desaparecen algunas propiedades de la fruta pero no todas. La uva mantiene importantes propiedades al transformarse en vino, como por ejemplo la vitamina B, la cual interviene en el metabolismo de las grasas y de los hidratos de carbono, reduciendo el colesterol y mejorando la circulación. El resveratrol se encuentra a la piel de la uva y nos aporta propiedades antioxidantes y vasodilatadoras.

Con todo esto podremos decir que el vino en cantidades moderadas contiene muchos beneficios cardiovasculares, produce una acción anticoagulante, baja la presión arterial después de la comida en personas hipertensas, frena el envejecimiento, tiene un efecto protector sobre la mortalidad por cualquier causa y por último, tomar una copa de vino comiendo nos hace sentir bien porque nuestro cerebro libera endorfinas que aumentan nuestra sensación de placer.

Ésto hace que cuando tomamos una copa de vino en las comidas nos estamos cuidando. Recordamos que la cantidad a beber no son estándares y por lo tanto hace falta que cada cual sepa encontrar su medida de acuerdo con sus características y situaciones personales.

Desde Can Pau Torrents queremos compartir este instante de salud y placer. Os invitamos a disfrutar de nuestra cocina y podéis consultar la variedad de vinos en nuestra carta.
Cuida tu salud, bebe vino con inteligencia.

Roser y Montse Babot

Masía Restaurando Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 27 de octubre de 2016

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43