Com parar la taula

Com parar la taula

Quan ens plantegem com parar bé la taula a tots ens ve al capdavant el concernent a formalitats com l’elecció de les estovalles, la vaixella i la cristalleria, on s’han de col·locar els plats i coberts, amb què hem d’adornar la taula i tot tipus de detalls que impliquen que una taula quedi senzilla, elegant i sobretot funcional. No anem a negar que sigui una part bàsica que hauríem de conèixer i aplicar, però què hi ha darrere de la importància de parar correctament una taula?

La veritat és que com posem la taula diu molt de nosaltres. Una taula ben parada ens expressa la personalitat de l’amfitrió, ens posa en context, ens expressa dedicació, entusiasme i en certa manera ens convida a gaudir d’un càlid menjar o sopar en forma d’abraçada. Parar bé la taula pot reflectir-nos harmonia i bon gust i en definitiva afecte i respecte cap al convidat. Cal destacar que moltes vegades presentar la taula correctament és un art; com veieu, més enllà d’una simple formalitat ens comunica molt més i el més important com a éssers racional-emotius, ens fa sentir multitud de sensacions.

Tot el que s’ha dit sempre s’ha d’acompanyar d’un bon servei; atent i alhora autònom per facilitar una comoditat i en el nostre cas, un dels nostres objectius és que us sentiu com a casa.

Des de Can Pau Torrents  volem gaudir de la vostra companyia, sempre des de l’afecte i el respecte, ja que sabem que dia a dia dipositeu la vostra confiança en els nostres serveis. Comptem amb anys d’experiència i tradició  i per aquest motiu oferim qualitat no solament en el relacionat als aliments sinó en el que abans de res és important en la vida; la qualitat de les relacions humanes.

Roser i Montse Babot
Masia Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 13 d’abril de 2016

Cuando nos planteamos cómo poner bien la mesa a todos nos viene a la cabeza lo concerniente a formalidades como la elección del mantel, la vajilla y la cristalería, dónde se deben colocar los platos y cubiertos, con qué debemos adornar la mesa y todo tipo de detalles que implican que una mesa quede sencilla, elegante y sobre todo funcional. No vamos a negar que sea una parte básica que deberíamos conocer y aplicar, pero ¿qué hay detrás de la importancia de poner correctamente una mesa?

Lo cierto es que cómo ponemos la mesa dice mucho de nosotros. Una mesa bien puesta nos expresa la personalidad del anfitrión, nos pone en contexto, nos expresa dedicación, entusiasmo y en cierto modo nos invita a disfrutar de una cálida comida o cena en forma de abrazo. Poner bien la mesa puede reflejarnos armonía y buen gusto y en definitiva cariño y respeto hacia el invitado. Cabe destacar que muchas veces presentar la mesa correctamente es un arte; como veis, más allá de una simple formalidad nos comunica mucho más y lo más importante como seres racional-emotivos, nos hace sentir multitud de sensaciones.

Todo lo dicho siempre se debe acompañar de un buen servicio; atento y a la vez autónomo para facilitar una comodidad y en nuestro caso, uno de nuestros objetivos es que os sintáis como en casa.

Desde Can Pau Torrents  queremos disfrutar de vuestra compañía, siempre desde el afecto y el respeto, ya que sabemos que día a día depositáis vuestra confianza en nuestros servicios. Contamos con años de experiencia y tradición  y por ese motivo ofrecemos calidad no solo en lo relacionado a los alimentos sino en lo que ante todo es importante en la vida; la calidad de las relaciones humanas.

Roser y Montse Babot
Masía Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 13 de abril de 2016

Compartir en las Redes Sociales

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Le puede interesar

Contacte por Whatsapp

Tel: 000 000 000

Llámenos

Tel: 93 373 10 43