Alls negres, delícia culinària

Alls negres, delícia culinària

ALLS NEGRES, DELÍCIA CULINÀRIA

Com és sabut, l’all és un ingredient indispensable de la cuina mediterrània des de fa més de 5.000 anys, originari d’Àsia central. No obstant això, avui us parlarem d’una variant totalment natural i amb unes propietats sorprenents que fins i tot, milloren les de l’all convencional: Aquest és l’all negre.

L’all negre és un producte 100% natural, que també pot ser utilitzat com a ingredient en moltes receptes de la cuina del nostre país, sent apte per qualsevol dieta saludable. El seu color és la conseqüència d’un procediment de fermentació i a més de conservar les propietats de l’all d’ús quotidià, n’incorpora de noves.

Un dels principals inconvenients de l’all convencional és l’olor que té tan característic i que és desagradable per moltes persones, ja que en molts casos també deixa mal alè. No obstant això, l’all negre no desprèn una olor tan especial ni tan intens, i per tant suposa una alternativa ideal per a tots aquells als que no els hi agrada l’all, i fins i tot, per aquells que els hi agrada l’all convencional però busquen la varietat.

A més a més, l’all negre proporciona una major prevenció de malalties tals com les de cor o càncer,  així com les seves propietats afecten positivament a conservar una pell més sana; sense taques ni arrugues.

A la cuina, és sens dubte una alternativa que suposa addicionalment un tret diferencial, ja que l’all negre també destaca per ser dolç i per poder ser utilitzat com un fruit sec.

Can Pau Torrents acompanyem els nostres plats amb l’allioli d’all negre de diferents sabors com curri, regalèssia, sàlvia, wasabi, ceps, hibiscus…

Vine a tastar amb nosaltres les nostres receptes elaborades amb all negre. És tota una experiència gastronòmica, saludable i original.

 

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Cómo bien sabemos , el ajo es un ingrediente indispensable de la cocina mediterránea desde hace más de 5.000 años, originario de Asia central. Sin embargo, hoy os hablaremos de una variante totalmente natural y con unas propiedades sorprendentes que incluso mejoran las del ajo convencional: Este es el ajo negro.

El ajo negro es un producto 100% natural, que también puede ser utilizado como ingrediente en muchas recetas de la cocina de nuestro país, siendo apto por cualquier dieta saludable. Su color es la consecuencia de un procedimiento de fermentación y además de conservar las propiedades del ajo de uso cotidiano, incorpora de nuevas.

Uno de los principales inconvenientes del ajo convencional es el olor que tiene tan característico y que es desagradable para muchas personas, puesto que en muchos casos también deja mal aliento. Sin embargo, el ajo negro no desprende un olor tan peculiar ni tan intenso y por lo tanto supone una alternativa ideal para todos aquellos a los que no les gusta el ajo e incluso, para aquellos que si les gusta el ajo convencional pero buscan la variedad.

Además, el ajo negro proporciona una mayor prevención de enfermedades tales como las de corazón o cáncer, así como las propiedades que afectan positivamente a conservar una piel más sana; sin manchas ni arrugas.

En la cocina, es sin duda una alternativa que supone adicionalmente un toque diferencial, puesto que el ajo negro también destaca para ser dulce y puede ser utilizado como un fruto seco.

En Can Pau Torrents  acompañamos nuestros platos con el alioli de ajo negro con diferentes sabores como curry, regaliz, salvia, wasabi, setas, hibiscos…

Ven a probar con nosotros nuestras recetas elaboradas con ajo negro. Es toda una experiencia gastronómica, saludable y original.

Roser y Montse Babot
Masía Restaurante Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 9 de febrero de 2017

Compartir a les Xarxes Socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Us pot interesar

Contacti per Whatsapp

Tel: 000 000 000

Truquin´s

Tel: 93 373 10 43